lumini și ornamente noi pentru sărbătorile din 2019 la sibiu - costă aproape 1,4 milioane lei
FOTO arhivă

De Mărțișor, Primăria Sibiu a făcut o nouă achiziție. Municipalitatea a cumpărat instalații de Crăciun în valoare de aproape 1.4 milioane de lei. În iarnă, orașul va lua altă față, fiind împodobit cu noi globuri, ghirlande și stele „inteligente” cu diametre de până la trei metri. A fost achiziționat, totodată, și un brad înalt de zece metri, din metal.

Primăria Sibiu a atribuit, la începutul lunii februarie, un contract privind achiziția de ornamente pentru iluminatul festiv de iarnă, către firma Euro Audit Service SRL din Târgoviște, în valoare de 1.398.955 lei fără TVA. Conform caietului de sarcini, firma va furniza 806 ornamente pentru stâlpi sub diferite forme (stele, globuri, ghirlande), 48 de stele uriașe, cu diametre de până la trei metri, 137 de ornamente suspendate, patru brazi pe o structură de aluminiu de 5,3 metri și un brad, tot din metal, înalt de 10 metri, 100 de șiruri luminoase, 15 perdele de leduri, 250 de șiruri de țurțuri luminoși și peste 1,2 kilometri de furtun luminos.
Euro Audit Service SRL are ca asociat în acest contract Rac Construct Moreni SRL.
Firma de la care Primăria Sibiu a cumpărat ornamentele festive a primit, din 2010 până în 2019, 101 de contracte de la stat. Contractele respective ajung la suma de 30 milioane de euro. Printre orașele luminate cu instalații de la Euro Audit Service din Târgoviște se numără Constanța, Slobozia și Târgu Jiu.

Sursa: antena3.ro

Ultima oră

Comentariul meu