iohannis a semnat numirea a doi ministri la dezvoltare și transporturi
FOTO arhivă

Președintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, precum și cel al lui Răzvan Cuc în funcția de ministru al Transporturilor.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice; Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor”, informează Administrația Prezidențială.

Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise șefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.

CEx al PSD a decis, marți, propunerea lui Suciu și Cuc pentru cele două ministere, în contextul în care Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici au anunțat că își retrag candidatura de la Dezvoltare și Transporturi, după ce șeful statului a refuzat, în mai multe rânduri, numirea acestora.

Rovana Plumb și Eugen Teodorovici au condus interimar portofoliul Transporturi, respectiv cel a Dezvoltării, interimatul expirând miercuri.

Ultima oră

Comentariul meu