foto – parcare pe ”invers” și pe interzis la piața cibin – dis de dimineață...

Că Sibiul este un oraș din ce în ce mai aglomerat știm cu toții. Uneori însă comoditatea și nesimțirea primează în obiceiul unor conducători auto. Parcarea de la Piața Cibin este zi de zi vizitată de astfel de șoferi.

Joi dimineață, în jur de ora 9.39 în Parcarea de la Piața Cibin. Cel puțin jumătate din locuri sunt libere, deci teoretic nimeni nu întâmpină probleme în a găsi un loc de parcare disponibil. TEORETIC! Pentru că în practică se mai găsește câte un ”deosebit” care să parcheze aiurea sau să meargă pe interzis. În cazul acesta conducătorul auto al mașinii nu numărul SB – 05 – UOC a intrat și pe interzis, a parcat și aiurea și a blocat și un alt autoturism. foto – parcare pe ”invers” și pe interzis la piața cibin – dis de dimineață...Ce credeți că l-a interesat acest aspect? Deloc… A coborât tacticos, s-a uitat în stânga și în dreapta, s-a uitat și la mașina ce tocmai o blocase și s-a dus agale în treaba lui!
Nici nu a trecut un minut că pe interzis a mai intrat un alt șofer. A venit în viteză cu Audi-ul lui, repejor.foto – parcare pe ”invers” și pe interzis la piața cibin – dis de dimineață... De ce să meargă normal și să dea o tură de parcare, când poate să încalce regulile de circulație?
Ai surprins și tu astfel de poze cu șoferi lipsiți de bun simț? Atunci publică fotografiile pe Topul Mârlanilor, accesând link-ul http://topulmarlanilor.ro/publica/

Ultima oră

Comentariul meu