cât plătesc membrii consorțiului pentru programul sibiu regiune gastronomică europeană 2019

Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 este evenimentul care anul acesta va pune județul Sibiu din nou pe harta Europei. Chiar dacă foarte multe aspecte nu sunt bine puse la punct, programul a debutat și începe să atragă turiști la evenimentele sale. Pentru toate acestea este nevoie de bani, așa că cele trei instituții implicate în organizarea evenimentului plătesc lunar o sumă de bani.

Consorțiul care organizează programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană este format din Primăria Sibiu, Consiliul Județean Sibiu, Primăria Mediaș, Camera de comerț Sibiu, Agenția Județeană de Turism și Academia Forțelor Terestre.

Lunar, Primăria Sibiu plătește pentru acest program 15.000 de lei, asta pe tot parcursul anului 2019. Suma stabilită lunar este aceeași și pentru Primăria Mediaș și pentru Consiliul Județean Sibiu.

Diferențe mult mai mari însă intervin când vine vorba despre cotizația lunară plătită către Asociația Județeană de Turism. Cea mai mare sumă este virată de către Consiliul județean Sibiu- 25.000 de lei. Primăria sibiu plătește încă 15.000 de lei, iar Primăria Mediaș 300 de lei lunar.

Toate aceste sume sunt folosite pentru organizarea evenimentelor din cadrul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Ultima oră

Comentariul meu