accident cu fugă de la locul faptei și înșelăciune de 140.000 de lei. știrile zilei de joi la sibiu

Joi a fost o zi destul de liniștită la Sibiu. Informațiile utile pentru sibieni au primat, dar s-au ”strecurat” și câteva infracțiuni. Dar, cel mai important este că sibienii îi pot ajuta pe cei diagnosticați cu cancer. Asociația Inima Sus dorește să deschidă un Centru de suport și are la rândul ei nevoie de orice ajutor.

1- Primul centru suport din Sibiu pentru cei diagnosticați cu cancer – ”Sus inima” are nevoie de sprijin!

Cancerul, pe atât de comun pe cât a ajuns să fie în zilele noastre, pe atât de înspăimântător este. Un diagnostic de acest fel îi poate dărâma pe cei care îl află, chiar dacă stadiul bolii le permite vindecarea. Acești oameni au nevoie de suport, pe lângă cel medical, oferit de medici, de unul psihologic. De aici pleacă 85% din vindecare. La Sibiu se încearcă înființarea unui centru de suport pentru cei diagnosticați cu cancer și pentru familiile lor. Este o inițiativă ce prinde contur, dar care are nevoie de susținere financiară.

2- Accident la ieșire din Cisnădie – Șoferul vinovat a fugit și îl caută poliția

Polițiștii sibieni au demarat o anchetă pentru identificarea unui șofer vinovat că ar fi produs un accident pe DJ 106D, între Cisnădie și Cisnădioara. Se pare că acesta s-ar fi izbit de o mașină pe care a proiectat-o în șanț.

3- Un sibian a înșelat mai mulți clienți cu peste 140.000 de lei. Le închiria mașini și nu le mai dădea garanția înapoi

Un sibian în vârstă de 35 de ani a golit buzunarele a 15 persoane. Acesta deținea o firmă cu profil rent-a-car, astfel că oamenii care veneau la el pentru a închiria o mașină erau obligați să lase o garanție care urma să fie redată la predarea autoturismului. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat în niciunul dintre cazuri. Sibianul i-a jecmănit pe toți și a rămas cu banii.

4- Gusturile Iernii explorate în weekend la Sibiu – Cu mâncare tradițională, concursuri și multe surprize gastronomice

Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană se lansează în sfârșit pentru public. La finalul săptămânii va avea loc primul eveniment al programului. Vor fi trei zile de încununare a gusturilor tradiționale. Vor fi și concursuri de gătit, de preparat cârnați și degustări de produse din zona Sibiului.

5- O fabrică din Sibiu caută 100 de muncitori pentru angajare

Fabrica de airbaguri deținută de Takata în municipiul Sibiu, angajează muncitori necalificați pentru unitatea de producție din Zona Industrială Vest.

 

Ultima oră

Comentariul meu