video - mașină pe contrasens pe autostrada sibiu - deva. șoferul are 77 de ani

Șoferii care au trecut marți dimineața pe autostrada Sibiu- Deva s-au aflat într-un real pericol. Și asta din cauza unui șofer care circula pe contrasens.

Faptul că o mașină circulă invers decât ar trebui pe autostrada A1 a fost anunțat marți dimineața în jurul orei 9:30, la numărul de urgență 112. Mașina mergea către Sibiu, dar pe celălalt sens de mers.

Polițiștii de la la Biroul rutier Alba au ajuns imediat pe autostradă și au oprit mașina  are a pus în pericol viețile celorlalți participanți la trafic. Polițiștii au constatat că șoferul care conducea pe contrasens are 77 de ani și este din județul Alba.

În continuare, polițiștii rutieri au luat măsuri pentru repunerea în siguranță a autoturismului depistat, în fluxul normal de trafic și conducerea acestuia la parcarea de la km 312, pentru verificări și luarea de măsuri legale. Șoferul a fost amendat cu 1.160 de lei, i s-a reținut permisul de conducere pentru 60 de zile.Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional și cu avertisment și reținerea certificatului de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea pentru deficiențe majore la sistemul de iluminare-semnalizare.

YouTube video

Din fericire însă incidentul de marți dimineața nu s-a soldat cu victime, așa cum s-a întâmplat în luna iunie a anului trecut. Atunci, tot din cauza unei mașini care era condusă pe contrasens pe autostrada Sibiu- Deva a avut loc un accident în care au murit patru persoane și alte trei au fost rănite.

 

Ultima oră

Comentariul meu