VIDEO FOTO Bătrânică terorizată de un necunoscut la Sibiu. I-a spart geamurile balconului cu pietre

O femeie de 70 de ani din Sibiu este terorizată de un individ. Acesta i-a spart toate geamurile de balconul apartamentului în care locuia, situat la parter, în zona Hipodrom 2, de pe Aleea Turnu Roșu.

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00. Bărbatul necunoscut a reușit să scape, iar polițiștii încearcă acum să-i dea de urmă.

VIDEO FOTO Bătrânică terorizată de un necunoscut la Sibiu. I-a spart geamurile balconului cu pietreLa fața locului au ajuns și polițiștii de la criminalistică pentru a cerceta zona. Din nefericire, singura cameră de supraveghere, care ar fi putut să înregistreze momentul spargerii, este amplasată doar la Școala 19, care se află vis-à-vis.

„La nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de distrugere”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Femeia este îngrozită de ceea ce i s-a întâmplat. „Nu mai pot… Am crezut că mor! Bine că am avut jaluzele, că altfel ajungeau pietrele și la celelalte geamuri’’, povestește femeia.

YouTube video

Fiul bătrânei cere ajutorul și sibienilor care, dacă au văzut ceva suspect în acea noapte, sunt rugați să anunțe poliția. „Îi aștept pe cei de la Poliție să-mi explice cum decurge ancheta… dar totuși, vorbim despre mama mea care era singură în acea noapte. Are 70 de ani… Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, spune fiul femeii.

Ultima oră

Comentariul meu