înjunghiat de soție. șofer pe contrasens pe autostradă. bătrânică terorizată de un bărbat - știrile zilei la sibiu

A doua zi a săptămânii a venit cu informații ”grele”. De dimineață  un șofer care a pus în pericol viața celor care au trecut pe autostrada Sibiu- Deva și de o bătrânică terorizată. Dar, am aflat și ce a pictat Carmen Iohannis și că vulpile au venit în oraș. 

1- Ceartă conjugală la Copșa Mică – O tânără și-a înjunghiat soțul

O ceartă puternică a zguduit Copșa Mică. De mult nu s-a mai auzit în zonă de o asemenea violență. Doi tineri căsătoriți au fost la un pas de tragedie în urma unui scandal puternic.

2- Mașină pe contrasens pe autostrada Sibiu – Deva. Șoferul are 77 de ani

Șoferii care au trecut marți dimineața pe autostrada Sibiu- Deva s-au aflat într-un real pericol. Și asta din cauza unui șofer care circula pe contrasens.

3- Bătrânică terorizată de un necunoscut la Sibiu. I-a spart geamurile balconului cu pietre

O femeie de 70 de ani din Sibiu este terorizată de un individ. Acesta i-a spart toate geamurile de balconul apartamentului în care locuia, situat la parter, în zona Hipodrom 2, de pe Aleea Turnu Roșu.

4- Carmen Iohannis la o oră de pictură cu elevii de la Colegiul Gheorghe Lazăr

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, și-a dus din nou elevii la o activitate extracuriculară. Obișnuiește să facă acest lucru deseori. Împreună cu clasa la care este dirigintă a fost la teatru și la Centrul Prichindelul, unde au dus jucării pentru copiii instituționalizați. De această dată Carmen Iohannis și liceeni de la Gheorghe Lazăr au participat la un club de pictură.

5- Vulpile au ajuns în oraș – Nu se mai tem de oameni și caută mâncare

Dacă în Brașov, de exemplu, urșii care coboară în oraș nu mai sunt o curiozitate, la Sibiu avem parte de alte animale sălbatice care, în căutare de mâncare, nu se mai tem să intre în oraș.

Ultima oră

Comentariul meu