update foto - ceartă conjugală la copșa mică - o tânără și-a înjunghiat soțul

O ceartă puternică a zguduit Copșa Mică. De mult nu s-a mai auzit în zonă de o asemenea violență. Doi tineri căsătoriți au fost la un pas de tragedie în urma unui scandal puternic.

UPDATE
La data de 19 februarie a.c., in jurul orei 12,00, Politia Orasului Copsa Mica a fost sesizata cu privire la faptul ca un barbat ar fi fost transportat la spital cu plaga injunghiata.
Din primele cercetari efectuate, politistii au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, o tanara in varsta de 21 de ani l-ar fi injunghiat pe un tanar in varsta de 20 de ani, ambii domiciliati in Copsa Mica, acesta din urma fiind transportat la spital pt ingrijiri medicale.
Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu si vizeaza savarsirea infractiunii de tentativa la infractiunea de omor, urmand a se stabili toate circumstantele care au generat acest incident.

STIREA INITIALA
Încă nu se șie din ce cauză, dar între cei doi a izbucnit o ceartă marți după-amiaza. Din spusele vecinilor se pare că tânărul i-ar fi dat o palmă soției sale, iar aceasta a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt în gât. Poliția încă se află la fața locului și încearcă să afle ce s-a întâmplat de fapt acolo și o audiază pe tânără.

update foto - ceartă conjugală la copșa mică - o tânără și-a înjunghiat soțul

Soțul ei se află internat la spitalul Județean Sibiu, la secția chirurgie.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu