strada turda intra în reparații capitale - se fac și câteva modificări
Foto Arhivă

Strada Turda a intrat în atenția Primăriei Sibiu pentru reabilitare și modernizare. Lucrările se impun datorită construirii halelor de producție din zonă, facilitând astfel accesul celor care lucrează acolo.

Astfel, va fi modernizat sectorul de drum cuprins între calea ferată industrială și accesul la noua zonă de producție ODU Romania Manufacturing. Prin amenajarea acestui sector de drum se deschid noi oportunități pentru dezvoltarea zonei industriale Vest.

În primă fază va fi amenajat spațiul carosabil în lungime de 140 de metri și lățime de 7 metri, ceea ce înseamnă 1560 metri pătrați de carosabil. Apoi, 304 metri pătrați de trotuare vor fi și ei realizați. 2 metri vor fi rezervați pentru pistele de bicicliști.

Vor fi montați și 6 stâlpi de iluminat public.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Broscaria pe cand??? Ne mintiti ca pe copiii de gradinita ca se apuca ba maine ba poimaine de parca broscarii nu sunt platitori de taxe si impozite ca si restul sibienilor.La drumul principal e OK dar daca intrati printre blocuri cu o masina o bicicleta sau caricior cu copil mic a doua oara nu va mai doriti sa treceti pe acolo .E dezastru.