video miriuță: ’’îmi vine să plâng de nervi că nu jucăm acasă. dacă e nevoie montez eu scaunele pe stadion!’’

Antrenorul principal al lui FC Hermannstadt a răbufnit după meciul pierdut la Pitești cu Craiova. Miriuță face un apel public către autorități să termine la timp lucrările de la stadionul Municipal și din martie Sibiul să joace acasă.

Vasile Miriuță spune că echipa lui simte din plin lipsa propriilor suporteri la meciurile din liga 1. Aflați tot timpul pe drumuri cei de la FC Hermannstadt spun că sunt dispuși să ajute ei la montarea scaunelor pe stadionul Municipal și echipa să se întoarcă acasă pentru a juca la Sibiu meciurile de pe propriul teren.
’’Îmi pare rău pentru băieții mei (n.r. – jucători). Au luptat admirabil la încă un meci pe care iar l-am jucat în deplasare. Fac din nou un apel ca în martie să putem juca acasă în fața sibienilor pentru că publicul te împinge de la spate. Dacă jucam acasă cu Craiova ocaziile de azi intrau. (..) Mai spun încă odată! Îmi doresc enorm ca în martie să jucăm acasă. Nu știu cum vor renova tribuna aceea și cine o renovează. Dacă e nevoie pun și echipa să îi ajute să monteze scaunele. Ne dorim să jucăm acasă pentru că ați văzut ce înseamnă să joci cu suporteri. Un meci am jucat cu suporteri în spate la Mediaș, unde au venit peste 1.500 de sibieni și s-a văzut și diferența și în jocul băieților. Ne este foarte greu să jucăm tot timpul în deplasare. (..) Îmi vine să plâng de nervi că nu jucăm acasă în fața sibienilor’’, a spus sâmbătă la Pitești, antrenorul principal al Sibiului.

Reamintim că lucrările la stadionul Municipal, ar trebui să fie gata în primă fază pe 15 martie. Vedeți mai sus toate declarațiile lui Vasile Miriuță.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce are de spus doamna Primar de Sibiu cand vede ca echipa de fotbal, fanion a Municipiului Sibiu, se afla in imposibilitatea de a juca in fata propriilor suporteri din cauza incompetentei manageriale de care da dovada executivul sibian in frunte cu doamna primar de Sibiu. Asta demonstreaza, dupa parerea mea, o slaba preocupare pt solutionarea unor probleme ale sibienilor si totodata o sfidare la adresa zecilor de mii de fani ai echipei de fotbal.