hoață căutată de poliție și un nou scandal legat de stadionul municipal - top cinci știri din weekend la sibiu

Finalul de săptămână a venit cu o înfrângere pentru FC Hermannstadt în meciul cu Craiova. Miriuță a făcut declarații dure după meci. Dar, la Sibiu, la final de săptămână au avut loc și accidente, incendii și furturi.

1- FC Hermannstadt capotează cu Craiova la Pitești. Sibiul a jucat bine

FC Hermannstadt s-a jucat cu ocaziile, iar Craiova ne-a taxat la prima mare oportunitate de a înscrie. Sibiul a pierdut cu 0-1.

2- Miriuță după înfrângerea cu Craiova: ’’E un rezultat mincinos. Au avut noroc’’

Vasile Miriuță și-a arătat dezamăgirea față de rezultatul final la meciul pierdut sâmbătă după amiază de FC Hermannstadt cu 0-1 la Pitești, cu CS U Craiova. Antrenorul sibienilor crede că rezultatul a fost unul mincinos.

3- ’’Îmi vine să plâng de nervi că nu jucăm acasă. Dacă e nevoie montez eu scaunele pe stadion!’’

Antrenorul principal al lui FC Hermannstadt a răbufnit după meciul pierdut la Pitești cu Craiova. Miriuță face un apel public către autorități să termine la timp lucrările de la stadionul Municipal și din martie Sibiul să joace acasă.

4- Hoață în acțiune – A dat lovitura într-o casă, după ce a ’’verificat’’ și o mașină

Imaginile au fost surprinse în noaptea de vineri spre sâmbătă de o cameră de supraveghere de pe strada 22 decembrie din Tălmaciu. Se pare că femeia ar fi intrat și într-o casă, iar de acolo a furat bani, telefoane mobile și obiecte.

5- Ambulanță tamponată de un șofer neatent pe Constituției

O ambulanță a fost implicată într-un eveniment de circulație sâmbătă după-masa, pe strada constituției. Mașina, care avea semnalele acustice și luminoase puse în funcțiune, se îndrepta la un caz medical.

 

Ultima oră

Comentariul meu