video - fc hermannstadt capotează cu craiova la pitești. sibiul a jucat bine

FC Hermannstadt s-a jucat cu ocaziile, iar Craiova ne-a taxat la prima mare oportunitate de a înscrie. Sibiul a pierdut cu 0-1.

Sibiul a început temător meciul cu Craiova de la Pitești, semn că înfrângerea din runda trecută cu 0-3 la FCSB, a lăsat urme încă nevindecate. Oltenii nu au pus nici ei presiune prea mare în primul mitan. Chiar și așa Hermannstadt a trecut de două ori pe lângă gol. Mai întâi Lendric a trimis cu capul din 5 metri, dar Pigliaceli a respins miraculos, iar prelungirile primei părți Dumitriu a ratat de puțin ținta de la marginea careului mare.
Repriza a II-a a început bine pentru sibieni. Miriuță l-a aruncat în luptă pe Blănaru, iar atacantul sibian a ratat cea mai mare ocazie de gol a Hermannstadt-ului, trimițând în bară de la marginea careului mic.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=FrjZjIO1laY” splash=”https://i.ytimg.com/vi/FrjZjIO1laY/maxresdefault.jpg” caption=”Hermannstadt – U Craiova 0 – 1 Oltenii deschid scorul in minutul 67!”]
Mangia l-a băgat pe Rocha pe teren, iar acesta și-a arătat eficiența la prima mare ocazie a oltenilor, marcând din careul mic după o fază prelungită de atac a Craiovei, spre bucuria celor peste 2.000 de fani olteni veniți la meciul de pe stadionul Nicolae Dobrin. Sibiul pierde al doilea meci la rând în campionat, iar runda viitoare joacă în deplasare la Astra Giurgiu.

Ultima oră

Comentariul meu