weekend cu multe spectacole la sibiu - mega dj-ul john trend vine la cotton pub

Începe încă un weekend ce se anunță a fi spectaculos la Sibiu. Se anunță și distracție, dar sunt programate și multe evenimente culturale atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Ca la fiecare final de săptămână și de această dată distracția începe în Cotton Pub by Night. Vineri cel care va ridica lumea de la mese va fi John Trend, unul din cei mai buni DJ. Va fi cu siguranță o mega petrecere, așa că nu e de ratat așa ceva. O masă se poate rezerva la numărul de telefon 0752 268 866.

weekend cu multe spectacole la sibiu - mega dj-ul john trend vine la cotton pub

Atelierul de Circ Contemporan continuă la Teatrul Gong vineri, de la ora 16. Atelierul este recomandat copiilor cu vârste între 8 și 12 ani. Detalii se găsesc aici.

Cum se face” este o piesă scrisă și regizată de Octavian Strunilă. Se va juca vineri, la Sala Thalia, de la ora 19. Este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro

Damen- Vals” de D.R. Popescu este un spectacol de și cu Ioana Blaga Frunzescu. Se va juca vineri de la ora 19:30 la Sala Studio a TNRS. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

Atelierul de… Meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă dimineața de la ora 10 și 12, la Teatrul Gong. Este recomandat copiilor cu vârste între 6 și 10 ani și este coordonat de Aurelia Călinescu. Durează o oră și 30 de minute iar un bilet costă 14 lei.

weekend cu multe spectacole la sibiu - mega dj-ul john trend vine la cotton pub

Greierele aproape faimos” se joacă sâmbătă de la ora 11 la Teatrul Gong. Copiii sunt așteptați la spectacolul care durează 50 de minute și duminică, tot de la ora 11. Un bilet costă 9 lei.

Tot Teatrul Gong găzduiește spectacolul ”Alice” sâmbătă de la ora 18. Durează 75 de minute și un bilet costă 9 lei. Detalii despre piesă, aici. 

Sunt o babă comunistă” se va juca sâmbătă la Sala Studio a TNRS de la ora 19:30. Durează puțin peste o oră iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Teatrul de Balet Sibiu va urca pe scena Sălii Thalia pentru ”Tribut Ceaikovski”. Spectacolul va începe sâmbătă de la ora 19. Detalii despre spectacol, aici.

weekend cu multe spectacole la sibiu - mega dj-ul john trend vine la cotton pub

Balerinii vor reveni duminică la Sala Thalia, tot de la ora 19, dar pentru spectacolul ”Legături- bolero„ Spectacolul are la bază coregrafia originală a Aleishei Gardner, fiind constituit din două momente coregrafice. Biletul costă 10 sau 5 lei.

Oscar și buni rozde Eric Emmanuel Schmitt este piesa ce va încheia seria spectacolelor din weekend. Va începe duminică la ora 19:20 la Sala Studio a TNRS. Durează o oră și 5 minute,l iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu