sever sound events – una din cele mai vechi firme de evenimente din oraș e mereu ”la platane”

În ultimul timp piața e invadată de firme care asigură luminile, sunetul, partea foto și video ale unui eveniment. E greu de ales între ele, mai ales că multe încă nu au un portofoliu generos. Dar, atunci când vreți să fiți siguri de calitatea acestor servicii e foarte bine să vă interesați despre ele. Și așa, întrebând în stânga și-n drepta cu siguranță că veți auzi de Sever Sound Events. Și asta pentru că a colaborat la sute de evenimente organizate în Sibiu, fiind una din cele mai vechi firme de pe piață. După mai bine de 15 ani rezistă datorită profesionalismului și perfecționării continue.

Pe piață din 2004
Sever Sound este numele pe care mai toți mirii și-l doreau pentru nunta lor. Firma este cunoscută pentru muzica bună care ridică mesenii în picioare dar și pentru calitatea serviciilor foto- video. Și nici nu are cum să fie altfel, pentru că cel care a pus bazele ei a intrat pe piață încă din 2004, după ce a lucrat ca DJ. ”Eu am lucrat în cluburi ca DJ, apoi am deschis firma Sever Sound. Asta se întâmpla în 2004. La început mă ocupam doar cu muzica la nunți. Proveneam din lumea asta și știam ce trebuie pentru ca fiecare categorie de vârstă să se distreze. Asta mi-a adus poate notorietatea”, povestește Sever Prie, managerul Sever Sound Events.

sever sound events – una din cele mai vechi firme de evenimente din oraș e mereu ”la platane”

Sever Sound a început să fie tot mai căutat pentru nunți, așa că serviciile s-au extins în scurt timp și la cele video și foto. Apoi luminile au intrat în oferta firmei, echipa s-a mărit, iar serviciile diverse au atras clienții care aduceau alți clienți.

De la nunți la evenimente de tot felul cu echipamente profi
Din 2013 Sever Sound și-a schimbat numele în Sever Sound Events. Și asta pentru că serviciile firmei s-au extins de la nunți la evenimente de tot felul. ”Participăm la organizarea petrecerilor corporate, evenimente indoor și outdoor, spectacole, dar nu am renunțat la nunți și botezuri. Oferta noastră este mult mai variată acum și ne adresăm unui public mai larg. Mai mult, mergem la evenimente în toată țara, nu doar în Sibiu”, spune Sever Prie.

sever sound events – una din cele mai vechi firme de evenimente din oraș e mereu ”la platane”

Pentru a acoperi o astfel de plajă de evenimente Sever Sound Events lucrează cu echipamente performante, de ultimă generație. ”Pe parte de tehnic oferim servicii de iluminat indoor și outdoor, chiar și iluminat arhitectural. Pe lângă serviciile de foto- video avem și un MC, iar pentru sunet venim cu boxe de cea mai bună calitate care asigură un sunet impecabil. Avem și scenă, așa că putem oferi soluții complete pentru toate tipurile de evenimente”, spune Sever Prie.

 

O dată cu numărul mare de servicii oferite, Sever Sound Events are și un ”bebeluș”. Și asta pentru că într-un studio profesionist Elena face cele mai reușite poze de new born și de familie. Este locul perfect în care se pot construi amintiri. ”Aceste servicii foto se realizează într-un spațiu special amenajat pentru ca bebelușii să se simtă confortabil, decorul este unul special, iar aparatele foto de ultimă generație. În plus, elena are cursuri de specializare pentru foto de new born”, explică Sever.

sever sound events – una din cele mai vechi firme de evenimente din oraș e mereu ”la platane”

 

Un eveniment reușit cu Sever Sounds Events
Doar numele Sever Sound Events oferă garanția unui eveniment reușit. Și asta pentru că este una din cele mai vechi firme de acest fel de pe piața sibiană, ceea ce înseamnă mult. Să reziști mai bine de 15 ani într-o lume suprasaturată de aceleași servicii, să te dezvolți în acest timp nu poate însemna decât că lucrurile sunt bine făcute. ”În toți acești ani ne-am perfecționat, am realizat o rețea de colaboratori între restaurante, furnizori, firme care oferă servicii conexe. De aceea avem capacitatea și cunoștințele necesare să oferim soluții pentru orice eveniment, fie că e petrecere de firmă cu 20 de persoane, corporate cu 200 de angajați sau nuntă cu 300 de invitați”, spune Sever Prie

sever sound events – una din cele mai vechi firme de evenimente din oraș e mereu ”la platane”

Și ca o garanție a faptului că firma nu doar poartă numele celui care a înființat-o și e manageriată de altcineva, Sever Prie este cel care în continuare se întâlnește cu clienții, încheie contractele, oferă soluțiile și este DJ-ul evenimentelor. ”Pentru mine este foarte important acest lucru, să mențin legătura cu clienții. Numele firmei este cunoscut, dar trebuie să se știe că tot eu mă ocup de ea, iar calitatea serviciilor este aceeași”, dă asigurări Sever.

sever sound events – una din cele mai vechi firme de evenimente din oraș e mereu ”la platane”

Așa că dacă vă doriți un eveniment reușit Sever Sound Events este cea mai bună soluție. Știu tot ce mișcă pe piață și au cele mai bune soluții, mereu adaptate clientului și dorințelor lui. Așa că, la distracție, că atmosfera e asigurată!

Ultima oră

Comentariul meu