adevărul despre reconfigurarea traficului la școala 18 - conducerea instituției a făcut demersurile

Reconfigurarea traficului pe străzile din jurul Școlii 18 din cartierul Terezian îi pune în încurcătură pe șoferii care vin în zonă. Și asta pentru că, obișnuiți cu vechile sensuri de circulație nu sunt atenți la semne și intră pe contrasens. Iar polițiștii locali aflați acolo asta așteaptă- să de amenzi. Dar, toate aceste schimbări au fost cerute de conducerea școlii 18 care a încercata astfel să rezolve problema ambuteiajelor care se fac dimineața și după-masa când copiii vin și pleacă de la școală.

CITEȘTE AICI DESPRE SENSURILE UNICE DIN ZONĂ ȘI AMENZILE POLIȚIȘTILOR

”Modificările în semnalizarea  rutieră pe străzile din zona școlii generale nr. 18 a fost rezultatul unei solicitări venite din partea conducerii școlii gimnaziale nr. 18 de pe strada Lungă. În adresă se semnala faptul că pe străzile și aleile din zonă se formează ambuteiaje la orele de vârf, când părinții aduc sau își iau copiii de la școală. Comisia de Circulație a analizat semnalizarea în zonă și a aviz propunerea de resistematizare a circulației care a fost publicată pe site-ul instituției timp de 30 de zile pentru a putea fi consultată de public. Noile indicatoare au fost montate în 8 februarie, șoferii având obligația conform Codului Rutier să circule respectând indicatoarele și semnalizarea rutieră.”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Vin parintii cu kuru-n masina si fara sa respecte reguli de circulatie. Aduc copiii cocolositi, obezi si viitori asistati ca nu se vor descurca singuri nici pana la WC. Ii livreaza exact la usa scolii sa nu kare cumva sa-si foloseasca neuronii pentru a se putea deplasa cateva sute de metri.

  2. Se putea fluidiza traficul,si daca se rupea un metru din acea zona verde { ne ingrijita de ani de zile} de la intrarea profesorilor.Se puteau pune semnele stationarea interzisa in loc de semnele actuale.Si mai ales astuparea gropilor care sunt in asfalt.