miriuță aruncă bomba - stadionul municipal nu va fi gata în martie

Antrenorul lui FC Hermannstadt a răbufnit miercuri și a spus lucrurilor. Miriuță spune că stadionul Municipal nu va fi gata nici în martie în opinia sa. Acesta crede că poate printr-o minune de ultim moment echipa sa ar putea evolua spre finele campionatului pe teren propriu.

Speranțele sibienilor de a vedea din martie meciuri de liga 1 pe stadionul Municipal, au fost spulberate de antrenorul lui FC Hermannstadt. Tehnicianul Sibiului spune că stadiul lucrărilor este departe de ceea ce trebuie și arată cu degetul către cei care renovează tribuna principală. ’’Aproape în fiecare zi oamenii care locuiesc în blocurile vecine unde stau eu mă întreabă: Domnule Miriuță când e gata stadionul? Că vrem să venim vreo 10.000 de oameni să vă încurajăm. Sincer dacă în opt luni de zile nu ești în stare să renovezi o tribună de 5.000 de locuri ca să jucăm și noi acasă în fața sibienilor, e grav! Dacă am fi jucat acasă desigur că am fi putut și noi să fixăm un obiectiv mai bun. (..) Nu mai vreau să aud pe nimeni că vorbește de play-off până nu jucăm acasă’’ a spus Vasile Miruță.

CITIȚI ȘI: Scandal la FC Hermannstadt – Miriuță se ia de unul din apropiații clubului: ”Să nu mai înjure jucătorii!”

Șanse mici să se joace în martie pe Municipal
Vasile Miruță a spus lucrurilor pe nume și pare deja resemnat cu ideea că FC Hermannstadt nu va juca nici în martie pe stadionul din Sub Arini. ’’Nu trebuie să îmi spună cineva că stadionul nu va fi gata în 15 martie. Sunt acolo zi de zi și văd ce se întâmplă… Am prieteni care au făcut stadioane cum ar fi cel de la Cluj.. Păi normal în două luni de zile renovezi liniștit o astfel de tribună’’, a spus acesta miercuri.miriuță aruncă bomba - stadionul municipal nu va fi gata în martieMai în glumă mai în serios, când a fost întrebat dacă crede că va apuca să joace la Sibiu vreun meci în acest campionat, Miriuță a răspuns râzând că ’’de asta mi-am și prelungit contractul pentru încă doi ani până în 2021. Ca să apuc să jucăm pe stadionul acesta!’’.
’’Nu e treaba mea asta, dar mă doare că băieții aceștia nu pot să aducă bucurie suporterilor sibieni că jucăm acasă și câștigăm. Să se simtă și ei fotbaliști că jocă la Sibiu. Sper să se rezolve cumva. Să vină o minune!’’, a mai opinat antrenorul principal de la FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu