foto - trafic reconfigurat pe străzile din jurul școlii 18. poliția stă la pândă și dă amenzi

Zona școlii 18 din cartierul Terezian este intens circulată mai ales dimineața și după-amiaza, când elevii vin și pleacă de la școală. În zonă sunt și magazine, deci fluxul mașinilor este continuu. Un loc numai bun pentru a strânge ceva fonduri din amenzi. Și asta se întâmplă de câteva zile, de când sensurile de circulație s-au schimbat, iar polițiștii stau acolo cu orele și îi amendează pe cei care le încalcă. 

Până la începutul săptămânii cei care intrau de pe strada lungă către Școala 18 puteau să vireze atât la stânga cât și la dreapta, pentru a ajunge în parcarea din fața școlii.

foto - trafic reconfigurat pe străzile din jurul școlii 18. poliția stă la pândă și dă amenzi foto - trafic reconfigurat pe străzile din jurul școlii 18. poliția stă la pândă și dă amenzi

Acum însă virajul la dreapta este interzis, iar în parcare se poate ajunge doar de pe strada Rusciorului, făcând dreapta după sensul giratoriu de  lângă Lidl. Nici la stânga nu mai e voie să se intre, practic bucata de stradă este folosită doar ca ieșire în strada Lungă.

foto - trafic reconfigurat pe străzile din jurul școlii 18. poliția stă la pândă și dă amenzi foto - trafic reconfigurat pe străzile din jurul școlii 18. poliția stă la pândă și dă amenzi foto - trafic reconfigurat pe străzile din jurul școlii 18. poliția stă la pândă și dă amenzi

Cei obișnuiți să intre cu mașinile în parcare nu observă noile semne de circulație și le încalcă. Conștienți de acest lucru, polițiștii locali și cei de la rutieră stau în zonă cu orele și îi amendează pe toți cei care virează dreapta fără a mai avea acest drept.

 

Ultima oră

Comentariul meu