DentVisage- clinica unde dinții tăi sunt tratați regește

O vizită la stomatolog nu este mereu cel mai fericit mod de a petrece o oră. Gândul la durere, la mirosul acela de cabinet stomatologic…nu prea ajută nici ele. Dar, de acum toate aceste inconveniente pot fi date uitării pentru că sibienii au norocul de a putea apela la serviciile unei noi clinici din oraș. DentVisage este locul în care nu te simți ca la stomatolog, ci într-un fel de vizită și locul în care intri cu o problemă și ieși cu o rezolvare.

Mediu primitor
Atunci când intri la DentVisage, o nouă clinică stomatologică din Sibiu, senzația este că intri într-un loc prietenos. Miroase frumos și din niciun cabinet nu se aude ”albinuța” sau vreun scâncet de durere. Totul este aranjat cu foarte mult bun gust, astfel că din prima teama de scaunul stomatologic dispare. ”Atunci când am gândit această clinică ne-am dorit ca mediul să fie unul prietenos, care să inspire încredere și confort. Ne-am gândit și la persoanele cu dizabilități. La intrare avem o rampă care duce în clădire, iar de aici la lift spre cabinetul la care persoana respectivă are de făcut tratamentul. Accesul este foarte ușor și civilizat în aceste cazuri. Pentru noi este momentul în care după 20 de ani de munca în domeniu am reușit să inaugurăm un sediu adaptat nevoilor actuale de îngrijire” spune administratorul clinicii DentVisage.

DentVisage- clinica unde dinții tăi sunt tratați regește

Servicii integrate
După ce prima impresie este creată, urmează a se întâmpla efectiv lucrurile pentru care ați apelat la medicii de la DentVisage.
Pe unele dintre cele mai noi și performante scaune stomatologice veți fi consultați de medicul stomatolog. În funcție de problemele dentare care trebuie rezolvate veți fi îndrumați către un specialist din cadrul clinicii. O dată intrați la DentVisage nu trebuie să mai alergați prin oraș pentru a face o radiografie sau a apela la un chirurg maxilofacial. ”În clinica noastră oferim absolut toate serviciile care se pot oferi în acest domeniu. De la un detartraj la radiografii dentare și computer tomograf. Medicii noștri sunt supraspecializați, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ei este specialist într-un domeniu. Avem medici ortodonți, endodonți, chirurgi, radiologi, medici stomatologi pediatrii, orl-ist și fizioterapeut”, spune administratorul clinicii.

DentVisage- clinica unde dinții tăi sunt tratați regește

Abordare complexă și modernă
Astfel, un caz dificil este tratat la DentVisage de o echipă de medici. ”De exemplu, dacă avem de abordat o problemă care interesează zona de graniță dintre afecțiunile gurii și afecțiunile sinusurilor, nasului, gâtului sau urechilor intervine și orl-istul. Dacă avem de tratat o durere a articulației maxilarelor sau o durere de cap fără cauza neurologică sau ORL putem împreună cu medicul fizioterapeut să descoperim sursa și să o tratăm. Această abordare este unică în Sibiu”, spune administratorul DentVisage.

Aparatura de la DentVisage este de ultimă generație. ”Avem cele mai performante aparate. Pornind de la sterilizator, la computerul tomograf și la cel de radiologie. Avem un microscop care mărește de 40 de ori față de ce vede ochiul uman, cu care endodontul realizează un tratament de canal la perfecție, ceea ce scade substanțial posibilitatea de suprainfecție. Detartrajul se face cu un aparat Airflow de ultimă generație, iar felul în care se realizează coronițele dentare este și el unic. Amprenta se ia digital, iar un aparat realizează apoi coronițele până în cel mai mic amănunt”, spune administratorul clinicii DentVisage.

DentVisage- clinica unde dinții tăi sunt tratați regește

În plus, la DentVisage există posibilitatea de a face inhalosedare. ”Procedeul este unul sigur și este util mai ales în cazul copiilor cărora le este teamă și nu colaborează. Dar poate fi folosit și în cazul adulților foarte temători. Nu face altceva decât liniștește pacientul, nicidecum nu îl adoarme”, explică administratorul.

Mediu curat
Serviciile de calitate oferite de DentVisage nu ar fi fost complete fără un mediu nu doar curat, ci aproape de unul steril. Încă de la intrare pacienții au la dispoziție un înfoliator de pantofi, astfel că mizeria de afară nu se va regăsi nici pe podele, nici pe scaunele stomatologice. ”O dată pe lună facem o dezinfecție în toată clinica. Podelele sunt unele speciale care pot fi curățate și cu acid, de exemplu, sunt foarte rezistente. Le-am ales așa tocmai pentru a putea fi curățate extrem de riguros”, spune administratorul clinicii. Dar, poate un aspect la fel de important este calitatea aerului din cabinete. Aici există un sistem special de ventilație care înlătură bacteriile.

DentVisage- clinica unde dinții tăi sunt tratați regește

Toate aceste aspecte fac din DentVisage locul în care vă doriți ca dinții dumneavoastră să fie tratați. Este singura clinică stomatologică din Sibiu unde problemele dentare sunt tratate sub toate aspectele, fără ca pentru vreun serviciu medical să fiți nevoiți să mergeți în celălalt capăt al orașului.

Ultima oră

Comentariul meu