veșnicul scandal olteni - sibieni continuă, iar cerul a fost de vis miercuri la sibiu

Miercuri le-a adus sibienilor un nou apus de poveste. Asta după o zi în care s-a aflat că alți doi sibieni au murit din cauza gripei și că Tursib-ul are probleme cu noile autobuze. Iată cele mai importante știri ale zilei de miercuri la Sibiu.

1- Alţi doi sibieni suspecţi de gripă au murit în spital

Doi sibieni suspecţi de gripă au decedat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, fiind pacienţii Secţiei Infecţioase, potrovit purtătorului de cuvânt al institiţiei, Decebal Todăriţă. Ambii mai erau suferinzi şi de alte boli.

2- Tursib recunoaște că noile autobuze au probleme – Unul nu a mai putut pleca de pe loc

Noile autobuze achiziționate de Tursib au fost scoase în traseu imediat după finalizarea documentelor necesare intrării în circulație. Deși sunt încă „proaspete”, ele mai dau rateuri câteodată.

3- S-a întâmplat din nou – Apus de soare spectaculos la Sibiu

Încă un apus de soare spectaculos la Sibiu. În urmă cu zece zile, un fenomen asemănător a putut fi văzut pe cerul care prinsese o culoare roșiatică.

4- Oltenii acuză sibienii de discriminare – Bilete mai scumpe pentru craioveni la FC Hermannstadt – CS U Craiova

Oficialii de la FC Hermannstadt se tem că echipa s-ar putea simți ca în deplasare la meciul de la Pitești cu Universitatea Craiova, scrie prosport.ro. Se pare că aceștia au stabilit, în consecință, ca biletele pentru suporterii oaspeți să fie de cinci ori mai scumpe, față de cele cumpărate din Sibiu de suporterii sibieni.

5- Cioban mort în drum spre ambulanță – A decedat într-o căruță

Un cioban în vârstă de 60 de ani, din județul Mureș, a murit marți, într-o căruță, în apropiere de o stână din Șoala, județul Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu