scandal la fc hermannstadt – miriuță se ia de unul din apropiații clubului: ”să nu mai înjure jucătorii!”

Antrenorul principal al echipei sibiene de liga 1 l-a criticat dur pe unul din cei apropiați clubului și bun prieten cu câțiva dintre acționarii de la FC Hermannstadt. Miriuță îl acuză pe Peter Muller că i-a criticat și înjurat jucătorii la meciul cu FCSB.

Miriuță a fost pară și foc de supărare la conferința de presă dinaintea meciului de sâmbătă cu CS U Craiova. Antrenorul sibienilor și-a vărsat năduful în legătură cu faptul că o persoană care spune că este acționar la club (în realitate este apropiat al mai multor acționari), și-a permis să înjure și să critice jucătorii în timpul partidei și după meciul cu FCSB.
”Nu știu cine este acest Peter (n.r. – Muller), dar îi transmit că nu îi permit să critice jucătorii și să îi înjure. M-a înjurat și pe mine acolo în tribună. Numai eu am voie să îi cert pe jucători. Dacă are ceva de spus să vină să îmi spună mie, nu să se dea în spectacol în tribună. Mai bine și-ar da interesul și silința să se termine stadionul de renovat și să jucăm și noi acasă, în loc să critice și să înjure”, a spus cătrănit Miriuță.

scandal la fc hermannstadt – miriuță se ia de unul din apropiații clubului: ”să nu mai înjure jucătorii!”
Peter Muller – FOTO: Hermannstaedter.ro

Acesta nu s-a calmat și a continuat atacul furibund la adresa lui Peter Muller. ”Nu îmi permit eu să jignesc și să înjur jucătorii și își permite el? Ce înseamnă așa ceva? Eu am spus de când am venit: obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare. Unii visează așa cu ochii deschiși. Să fim serioși.. Când o să avem stadion, sală de forță, teren de joc și pregătire și condiții să evoluăm la Sibiu, atunci putem să visăm la mai mult”, a mai spus Miriuță. Tehnicianul sibian a mai adăugat că dacă vreunul din acționari are ceva de reproșat, atunci să vină să îi spun în față. ”Nu o să tac niciodată dacă cineva din club face ceea ce a făcut acest Peter”, a conchis antrenorul sibienilor.

Ultima oră

Comentariul meu