Adio legătură pe patru benzi între Rm. Vâlcea și autostrada Sibiu - Pitești
Foto Arhivă

Dezvăluiri incredibile despre autostrada Sibiu – Pitești. Râmnicu Vâlcea nu o să mai aibă legătură cu autostrada, deoarece tronsonul șase e ca și uitat. Guvernul vrea în schimb să reabiliteze un drum național, mai exact DN 73C.

Deputatul PNL, Cristian Buican, a dezvăluit care este adevărul, după ce a participat la discuțiile legate de bugetul pe anul 2019. Cea mai așteptată construcție din România, autostrada Pitești – Sibiu, mai bate pasul pe loc încă un pic deși autoritățile estimau că cei 116 km, cât ar trebui să aibă autostrada, ar fi gata în 2020. Ne aflăm la începutul anului 2019 și încă se discută despre cum ar trebui construită această autostrada, notează jurnaliștii de la Vocea Vâlcii.
Parlamentarul vâlcean susține că în ceea ce privește autostrada Pitești – Sibiu, a dispărut total din proiect Secțiunea 6. ”Nu mai există în documentele oficiale. Această secțiune presupunea o arteră de legătură între municipiul Râmnicu Vâlcea și Autostrada. PSD a îmbrăcat frumos această minciună gogonată, spunând că vor reabilita 14 km de Drum Național, respectiv DN 73C fiind drum de legătura între Nodul Rutier Tigveni și Râmnicu Vâlcea, precum și construcția a 2,5 km de drum nou. Tronsonul 6 era in proiectul initial un tronson de autostrada pe patru benzi: acum a ajuns un amărât de drum național care arată groaznic. Cei care nu știu, îi invit la o plimbare între Țigveni și Golești. E un drum plin de alunecări și teren și nu se poate lărgi. E un dezastru”, a declarat deputatul Cristian Buican pentru voceavalcii.ro.
Printre principalele proiecte de construcșie autostrăzi, introduce în bugetul pe anul 2019, se numără și autostrada Sibiu – Pitești.

sursa: voceavalcii.ro

Ultima oră

Comentariul meu