deszăpezirea în municipiul sibiu. primăria spune că se face
Foto Arhivă

Municipalitatea anunță că echipele de deszăpezire au ieșit în teren de marți dimineață de la ora 3 când s-a intervenit cu 8 utilaje în oraș și încă unul în stațiunea Păltiniș. 

În contextul ninsorii abundente s-a acționat continuu pe prioritatea I și s-a intrat și pe unele străzi incluse în prioritatea II. În total s-au folosit 150 de tone de sare pentru topirea zăpezii și s-a acționat cu plugul pentru degajarea carosabilului.
De asemenea, echipele operatorului care asigură aceste servicii au acționat manual, cu 90 de persoane, pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor, stațiilor de autobuz și trecerilor pentru pietoni.
„În prezent(ora 18.10), în oraș acționează 5 utilaje pentru deszăpezire, atât pe străzile principale, cât și în cartiere, lucrându-se și la deszăpezirea parcărilor de pe Cazarma 90 și a celei din Piața Teatrului”, spun cei de la Primăria Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Primaria Sibiu uita ca are in administrare si zona Paltinis, unde nu au facut niciodata vreo deszapezire. Dar la incasat impozite sunt campioni. Cotizam fara sa beneficiem de nici un serviciu din partea lor, nisi macar dreptul de acces la proprietate!!