VIDEO Un șofer sibian s-a dat în stambă pe străzile din Râmnicu Vâlcea - A încurcat tot traficul
FOTO: voceavalcii.ro

Un șofer sibian a încurcat tot traficul de pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Acesta a intrat pe banda destinată taximetriștilor și a început să facă manevre periculoase chiar pe trecerea de pietoni.

Potrivit voceavalcii.ro, totul s-a întâmplat în 07 februarie, în jurul orei 18.35. Polițiști locali ai dispeceratului Direcției Poliției Locale a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea au observat, prin intermediul sistemului de supraveghere a orașului, o mașină cu numere de Sibiu, care a intrat pe banda taximetriștilor din stația aflată pe strada Știrbei Vodă, în apropierea Complexului Winmarkt. Aflat pe trecerea de pietoni, sibianul a început să execute mai multe manevre periculoase, în încercarea lui de a trece peste bilele montate ca mijloc de siguranță pentru trecători. Totul s-a întâmplat la o oră de vârsf, astfel că în jur erau mulți pietoni care au fost nevoiți să se ferească de bărbat.

YouTube video

În cele din urmă, șoferul autoturismului a părăsit banda destinată taximetriștilor prin încălcarea stâlpişorilor delimitatori. Operatorii dispeceri au direcţionat imediat echipajul mobil al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie, care a identificat conducătorul auto, acesta fiind sancţionat pentru faptele comise, conform prevederilor legale în vigoare.

Sursa: voceavalcii.ro

Ultima oră

Comentariul meu