video - fc hermannstadt pierde cu 3-0 cu fcsb. miruță: ’’visăm avioane! scorul e nemeritat’’

FC Hermannnstadt a înregistrat cea mai grea înfrângere de la instalarea pe bancă a lui Vasile Miriuță. Sibienii au pierdut cu 0-3 în deplasare cu FCSB.

Echipa lui Teja a făcut scor cu Sibiul, deși pe teren diferența nu a fost deloc așa de mare. FCSB a deschis scorul repede prin autogolul lui Dâlbea.
Hora a făcut apoi imediat 2-0.
În repriza a II-a FC Hermannstadt a făcut un joc mai bun, dar jucătorii Sibiului s-au întrecut în ratări.
În minutul 49, imediat după cea mai mare ocazie de gol a echipei sibiene, Lucian Filip atinge mingea cu mâna în interiorul careului, dar arbitrul nu a dictat penalty.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=38FgbYx0BG8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/38FgbYx0BG8/maxresdefault.jpg” caption=”Rezumat: FCSB – FC Hermannstadt 3-0 Etapa 23, Liga 1, editia 2018-2019″]
S-a terminat 3-0, prin reușita lui Teixteira din prelungiri.

Miriuță: Nu trebuie să visăm play-off și alte avioane
„Am intrat prea timorați. Le-am spus că vor veni peste noi, că vor pune presiune. Din păcate am făcut greșeli în apărare și s-a făcut 2-0. Părerea mea e că 3-0 e un scor nemeritat. În repriza a doua am jucat mai bine, am avut și ocazii. Azi am avut un respect prea mare pentru adversară în primele 15-20 de minute. Vom juca în deplasare cu Craiova, dar trebuie să rămânem modești. Nu trebuie să visăm play-off și alte avioane. Obiectivul nostru e să ne salvăm de la retrogradare. Ne-am dorit mult un rezultat pozitiv azi, dar nu s-a putut. Am jucat cu o echipă bună. E bine că poate a venit acest duș rece, deși nu ne doream. Cu CFR n-am făcut atâtea greșeli. FCSB nu cred că ne-a pus atâtea probleme ca CFR”, a declarat Miriuță la Look Sport.

https://youtu.be/DSbSfO-pqKU

„Arbitrajul a fost bun. Nu i-a ajutat arbitrul să câștige, i-am ajutat noi. E luna cadourilor. Acum trebuie să strângem rândurile. Îmi doresc să rămân aici până în 2021. Nu plec nici pentru un milion de euro de la Sibiu. Oamenii de aici mi-au întins o mână”, a mai spus acesta.

Ultima oră

Comentariul meu