tânăra implicată în accidentul de la avrig este în comă la spital

Tinerele sibience implicate în accidentul de luni dimineață de pe DN 1, din zona Avrig, au fost transportate de urgență la UPU Sibiu. Șoferița de 23 de ani este însă în stare foarte gravă.

Potrivit lui Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu, pacienta de 23 de ani a fost adusă la spital în stare foarte gravă și intubată. Aceasta a fost diagnosticată cu TCC sever, fracturi craniene și hemoragie cerebrală. Acum este în comă, fiind internată în cadrul secției de Terapie Intensivă.

Pacienta de 24 de ani, pasageră în mașină, a suferit contuzii și traumatisme. I se efectuează încă investigații, însă este stabilă și conștientă, fiind posibil să plece acasă cu recomandări medicale.

Vă reamintim că cele două tinere se aflau în mașină, între Avrig și Bradu, atunci când șoferița a pierdut controlul volanului și a intrat direct într-un TIR condus regulamentar din sens opus. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost proiectat în câmp. VEZI AICI FOTO DE LA ACCIDENT

Ultima oră

Comentariul meu