exclusiv o sibiancă suspectă de gripă a murit în spital

O sibiancă de 68 de ani, suspectă de gripă, a decedat în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Aceasta a fost transferată în stare critică, inconștientă, cu insuficiență respiratorie, de la Spitalul de Psihiatrie. De la începutul anului şi până acum a mai murit un sibian de 62 de ani de gripă.

Testul rapid de gripă i-a ieșit pozitiv

Femeia de 68 de ani care a murit cu cu suspiciune de gripă, fusese pacienta Spitalului de Psihiatrie. Aceasta a fost transferată în urmă cu câteva zile, în stare gravă, inconștientă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, unde a decedat duminică, fiind internată în Terapie Intensivă. Pacienta a fost diagnosticată la Urgenţă cu „insuficienţă respiratorie, fiind adusă în stare critică de la Psihiatrie, inconştientă”, a precizat pentru oradesibiu.ro, purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă.

O să i se recolteze probe pentru a se vedea dacă a avut sau nu gripă

Cei de la Direcţia de Sănătate Publică spun că ştiu de acest caz şi că, cel mai probabil o să i se recolteze pacientei, la necropsie, probă dn plămâni, care va fi trimisă la „Cantacuzino” în Bucureşti, pentru a se confirma sau nu gripa. De la începutul anului şi până în prezent a mai murit un sibian de 62 de ani, tot în Spitalul Clinic Judeţean, diagnosticat cu pneumonie şi alte afecţiuni cardiace, căruia i s-a confirmat diagnosticul de gripă, după deces.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu