urmărire ca în filme în sibiu și mașină furată din fața unei case - știrile importante din acest weekend
FOTO Info Trafic Jud. Sibiu

Weekend-ul care s-a încheiat a fost unul plin, dar din păcate cu evenimente neplăcute. Un turist a murit în zona Suru, alți doi s-au accidentat, iar la Sibiu o mașină furată a fost implicată într-un accident și o tânără a fugit de poliție.

1– Urmărire ca în filme la Sibiu. O sibiancă fără permis a fugit de Poliție

O sibiancă în vârstă de 30 de ani are de dat explicații în fața polițiștilor, după ce, duminică dimineața, s-a urcat la volanul unei mașini neînmatriculate, fără să aibă permis de conducere, și „a gonit” pe străzile din Sibiu.

2- Mașină furată din fața casei la Ocna Sibiului – Hoții au făcut accident cu ea

Un sibian a avut parte de necazul vieții lui. Nici bine nu a apucat să se bucure de mașina proaspăt achiziționată, că cineva i-a și furat-o chiar din fața casei din Ocna Sibiului. Ba mai mult, hoțul a accidentat-o și a abandonat-o la Șura Mica.

3- Turist mort pe munte la Suru – A făcut infarct

Turistul rănit grav în zona Cabanei Suru din Munții Făgăraș, după ce a alunecat pe zăpadă și și-a rupt piciorul, a murit. Trupul neînsuflețit va fi coborât din munte în decursul zilei de duminică.

4- Doi alpiniști au căzut într-o râpă pe Valea Sâmbetei – Sunt grav răniți

Doi alpiniști începători s-au rănit grav, după ce au căzut într-o râpă în Munții Făgăraș, sâmbătă seara. Oamenii au urcat pe Valea Sâmbetei până la Colțul Bălăceni pentru cățărare.

5- Coadă nemaivăzută la bibliotecă. Sute de sibieni s-au înghesuit pentru … semințe

Sute de sibieni s-au înghesuit să pună mâna pe semințe oferite gratis, de câțiva grădinari veniți din țară, în special din Buzău, cunoscuți pe Internet drept Grupul Semințe cu suflet. Prima piață de semințe organizată de Anca Vasilescu la Biblioteca Județeană ASTRA s-a bucurat de un succes de neimaginat pentru grădinarii veniți să facă schimb de semințe.

6- Victorie muncită cu Craiova. CSU rămâne invincibilă acasă 

CSU Sibiu s-a impus sâmbătă seară cu 77 – 68 (21 – 20 16 – 11 13 – 17 27 – 20), în partida jucată la Sala Transilvania. Sibienii au învins la capătul unei partide în care descătușarea a venit abia pe final de meci.

Ultima oră

Comentariul meu