foto - porumbei vii închiși în cutii de plastic la auchan din sibiu. oamenii s-au revoltat

Mai multe fotografii publicate în mediul on-line cu porumbei ținuți în condiții improprii și expuși în magazinul Auchan din Sibiu, a pus pe jar pe bună dreptate pe cei ce au ajuns în locație și i-au văzut.

O campanie care s-ar fi dorit a fi o bună reclamă pentru promovarea Zilei Îndrăgostiților, s-a transformat într-un adevărat scandal la hypermarketul Auchan de la Sibiu.
Doi porumbei vii, ţinuţi închişi într-o cutie de plastic într-un magazin din Sibiu, au stârnit revolta oamenilor veniţi la cumpărături. Totul s-a întâmplat în magazinul din Sibiu, acolo unde, clienţii au fost întâmpinaţi cu un decor pentru Ziua Îndrăgostiţilor.
Pe lângă inimioare, animale de pluş şi flori, clienţii au observat doi porumbei vii care se aflau într-o cutie de plastic aburită, semn că păsările se sufocau. Totul a ieşit la iveală după ce o tânără a fotografiat porumbeii vii folosiţi drept tactică de marketing şi a postat fotografia pe reţelele de socializare.foto - porumbei vii închiși în cutii de plastic la auchan din sibiu. oamenii s-au revoltat’’Auchan vinde porumbei vii, închiși în cutii, pentru Ziua îndrãgostiților?? Este adevãrat?
Protectia Animalelor ce spune? Cutiile au doar două gauri mici, și pasarile s-au aburit înãuntru…. Este posibil așa bãtaie de joc?’’, spune Cristina Anghel, cea care a postat și fotografiile cu porumbeii.
Imediat, sute de oameni s-au revoltat, iar porumbeii au fost eliberaţi.
Explicaţia reprezentanților lanţului de magazine oferită celor care au trimis mesaje către Auchan, a fost că porumbeii aparţin unui columbofil din Sibiu şi au fost deja returnaţi proprietarului, în condiţii de siguranţă.

Oamenii s-au revoltat
’’Nu-s normali la cap. Cu ce îi ajuta să chinuie niște fiinte? Și ce fel de cadou e asta? Pe mine m-ar impresiona negativ să primesc un astfel de cadou. Dar mai știi ce pot să gândeasca unele dintre ființele bipede, care se numesc impropriu „oameni”?!?!’’, spune Alina Burciu, într-un comentariu la postarea publică făcută de Cristina Anghel.
’’ Da’ sigur nu-s pentru o tocăniță? Cum naiba să-i pui în cutie, ca orhideele? Au și recomandarea de a nu se deschide până pe 14 februarie?’’, spune și Gabriel Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu