video - birț după o nouă vizită pe ’’municipal’’: ’’sunt șanse mari să îl termine la timp’’

Președintele lui FC Hermannstadt a fost vineri după amiază să vadă cum decurg lucrările de pe stadionul Municipal. Oficialul sibian crede că în a II-a parte a campionatului echipa o să joace la Sibiu.

Teodor Birț este optimist în ceea ce privește finalizarea primelor lucrări la stadionul Municipal. Președintele lui FC Hermannstadt crede că echipa sibiană o să joace din a II-a jumătate a lunii martie pe arena aflată acum în plin proces de reabilitare și modernizate.
’’Am fost și vineri pe la stadionul Municipal. O treime din el este acoperit și deja nu mai știe nimeni ce se întâmplă acolo, dar din ce știu eu se poate să termine la timp. Dacă se concentrează pe lucrări, acestea se pot face până la finele acestor meciuri (n.r. – sezon regulat). Se poate să jucăm în a II-a parte a campionatului la Sibiu. Eu sper!
Ceea ce fac acum cred că îi ajută foarte mult la lucrări. Am văzut că au pus aceea izolație.. Etapele care mai sunt de făcut, cred că se pot face în timp util’’, a spus Birț vineri la conferința de presă dinaintea meciului de luni cu FCSB.

Vedeți mai sus declarațiile!

Ultima oră

Comentariul meu