un român gay și-a ucis partenerul în spania și s-a predat

Un român gay i-a tăiat gâtul perechii lui, un spaniol de 50 de ani,  în urma unui conflict spontan iscat între cei doi.  În dimineața zilei de vineri, 8 februarie,  fost descoperit cadavrul bărbatului abandonat într-o plantație de măslini, din zona localității Herencia, din provincia Ciudad Real, în centrul Spaniei.

Potrivit ziarului local El Confidencial de Ciudad Real, presupusul autor de origine română s-a predat Poliției vineri dimineață. Victima era coproprietarul unui magazin de bricolaje, o fierărie locală din Miguelturra. Potrivit surselor, cei doi bărbați care aveau o relație amoroasă împreună, călătoreau spre localitatea Alcázar de San Juan. După o ceartă care a intervenit între cei doi pe drum, românul i-a luat viața partenerului său spaniol și s-a întors în Ciudad Real, unde s-a predat Poliției și a mărturisit crima. Ulterior a fost desoperit cadavrul, în locul indicat de presupusul autor.

Primăria din Miguelturra, localitatea din care provenea victima, a decretat două zile de doliu oficial. Ca urmare, toate actele festive programate în acest final de săptămână au fost anulate, în Spania fiind perioada carnavalurilor.

Ultima oră

Comentariul meu