percheziții la un fals dentist

Un bărbat din județul Ilfov este cercetat pentru că ar fi practicat stomatologia într-o comună, fără a avea dreptul. Soția lui este însă stomatolog. Este al treilea caz de practicare a medicinei fără drept, apărut în ultima săptămână.

EXCLUSIV Un fals chirurg italian opera în București. Sunt pacienții în pericol în Sibiu?

Polițiștii din Ilfov percheziții la locuința unui bărbat de 50 de ani, care ar practica meseria de dentist pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept, în cauză fiind deschis dosar penal, anunță Poliția Ilfov. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov fac percheziții domiciliare, în comuna Gruiu, din județul Ilfov, la locuința unui bărbat bănuit de exercitarea unei profesii fără drept.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, județul Ilfov, ar fi desfășurat activități specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept. Surse din Poliție au precizat pentru MEDIAFAX că soția bărbatului ar fi medic stomatolog. În cauză a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Ultima oră

Comentariul meu