fc hermannstadt a transferat un jucător de națională. a venit mățel de la dinamo zagreb

Echipa lui Vasile Miriuță l-a prezentat oficial vineri seară pe fundașul Alexandru Mățel. Fost jucător de Națională a României, acesta a evoluat până acum la Dinamo Zagreb.

Teodor Birț a făcut prezentarea oficială a noului jucător al lui FC Hermannstadt. „Vreau să-l prezint pe noul nostru jucător, Alexandru Mățel. Este un transfer pe care l-am rezolvat astăzi. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să-l convingem să vină în mijlocul nostru. Considerăm că este un plus pentru noi, un jucător pe care nu mai are rost să-l prezentăm, cunoscut, jucător de echipă națională. Sunt convins că ne va ajuta în ceea ce vom avea de aprcurs în etapele care urmează”, a spus vineri, președintele lui FC Hermannstadt.
„Știm trecutul lui, îl cunoaștem, dar trecutul nu mai contează. E un jucător foarte bun, ne-am dorit un fundaș dreapta după accidentarea lui Company. Ne-am dorit un român. Mă bucur că este aici la noi și sunt sigur că ne va ajuta în îndeplinirea obiectivelor noastre”, a spus antrenorul Vasile Miriuță.
„Sunt foarte bucuros că mă aflu aici. Îmi doresc să-mi pun cât mai mult amprenta în fiecare partidă, să fiu sănătos și împreună să putem ajunge în play-off. E singurul club care m-a dorit cu adevărat. Mă bucur de această oportunitate și sper să am o evoluție cât mai bună”, a spus Mățel la conferința de presă de vineri.

Ultima oră

Comentariul meu