exclusiv sibianca care a pierdut copilul fiind în comă, are şanse să îşi revină
Foto Arhivă

Sibianca de 21 de ani care a pierdut sarcina fiind în comă, nu mai este intubată și are șanse să își revină. Medicii spun că tânăra a mers bine în ultimele zile, dar încă starea ei este gravă. Fata a ajuns la spital, duminica trecută, în comă, fiind victima unui accident rutier produs de un șofer beat. Autorul accidentului este în arest preventiv.

Are șanse să trăiască după accident

Tânăra de 21 de ani, accidentată duminica trecută are șanse să își revină după accidentul produs de un șofer beat. „Fata din accident are o evoluţie favorabilă. A fost detubată, dar în continuare este în stare gravă, fiind supravegheată în ATI”, a precizat pentru oradesibiu.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Decebal Todăriţă.

A pierdut copilul în timp ce era în comă

Fata a pierdut sarcina, la 24 de ore după accident. „Pacienta de 21 de ani, internată în stare gravă în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă în urma accidentului rutier din data de 3 februarie, a pierdut sarcina. În cursul zilei de ieri (4 ianuarie n.r.) s-a consemnat un avort spontan complet (sarcina doua luni) care nu a necesitat proceduri chirurgicale (chiuretare)”, explica săptămâna aceasta, purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă.exclusiv sibianca care a pierdut copilul fiind în comă, are şanse să îşi revină

Victima unui şofer beat

Tânăra însărcinată împreună cu o fată de 17 ani au ajuns la spital, duminică dimineaţa, după ce un şofer beat a intrat în maşina lor, potrivit Poliţiei. Accidentul s-a produs la intrarea în municipiul Sibiu, în intersecţia dintre DN1 cu strada Doamna Stanca din Şelimbăr. Autorul accidentului este în arest preventiv.

 

Ultima oră

Comentariul meu