deputatul ganț cere explicații lui tudorel toader pentru că a lăsat palatul de justiție din sibiu în paragină

Tribunalul și Judecătoria Sibiu își desfășoară acum activitatea pe Calea Dumbrăvii, într-un spațiu al MAPN. În acest timp Palatul de Justiție de pe Bulevardul Victoriei ar fi trebuit să fie reabilitat, dar de ani de zile nu s-au mai făcut lucrări aici.

În acest context, deputatul FDGR Ovidiu Ganț i-a adresat o întrebare scrisă Ministrului Justiției Tudorel Toader referitor la reabilitarea clădirii Palatului Justiției din Sibiu, care se degradează pe zi ce trece de când au fost sistate lucrările.

În adresa din 4 februarie, deputatul FDGR întreabă ce sume vor fi alocate în acest an de către Ministerul Justiției pentru lucrările de reabilitare și cum intenționează să rezolve funcționarea instanțelor într-un alt spațiu, având în vedere că se apropie termenul până la care MApN a pus la dispoziția Ministerului Justiției clădirea de pe Calea Dumbrăvii.
”Rezolvarea situației instanțelor sibiene nu suferă amânare”, a declarat deputatul Ovidiu Ganț. ”Ministrul de Justiție trebuie să ia de urgență măsuri, deoarece administrarea clădirilor intră în atribuțiile Ministerului de Justiție.”

Ultima oră

Comentariul meu