video foto daniel constantin anunță că o parte din sibienii lui tăriceanu părăsesc alde

Prim-vicepreședintele PRO România, Daniel Constantin, a anunțat azi, într-o conferință de presă, că urmează noi racolări din PSD, dar și din ALDE. Daniel Constantin este convins că o parte din ALDE Sibiu, se va muta în PRO România.

Săptămâna viitoare se anunță plecări din ALDE 

Daniel Constantin a declarat că o parte din organizaţia ALDE Sibiu urmează să treacă în cea a partidului PRO România. „Să ştiţi că eu am prieteni foarte mulţi în ALDE şi colaboratori. Ţin legătura cu ei. Majoritatea sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă acolo, dar mulţi dintre ei nu pot pleca. Unii sunt în funcţie, sunt consilieri locali, consilieri judeţeni, alţii sunt primari şi legea nu le permite să plece. Sunt alţii care au decis să facă pasul şi dacă vreţi să vă răspund la întrebare, la Sibiu, da, mă aştept ca în zilele următoare, foarte mulţi foşti colegi şi din organizaţia ALDE Sibiu să se alăture ideilor noastre, dar fără să vă dau nume”, a spus Daniel Constantin. Potrivit acestuia, în perioada următoare şi alţi parlamentari PSD vor trece în PRO România. „La parlamentari nu am discutat cu cei din ALDE. Sunt foarte mulţi în momentul de faţă din PSD care au venit către noi şi vor mai veni în perioada următoare. Cred că este undeva abia începutul unui fenomen care s-a pornit acolo”, a arătat Daniel Constantin.

PRO România are sediu nou, lângă Piața Cibin

Cei din PRO România filiala Sibiu și-au inaugurat joi, noul sediu, în prezența lui Daniel Constantin. Sediul PRO România Sibiu se află în clădirea de lângă Piața Cibin, la etajul 2, fostul sediu PIM.

 

Ultima oră

Comentariul meu