sibian scandalagiu în germania, arestat – a bătut crunt un bărbat

Un bărbat din Sibiu a fost reținut miercuri de către polițiștii sibieni. Acesta este urmărit de autoritățile germane pentru că împreună cu alți amici a bătut crunt pe tatăl unui german cu care era în conflict.

Pe 6 februarie în urma activităților operative desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, a fost identificat și prins un sibian în vârstă de 65 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis, la data de 18 ianuarie, mandat european de arestare.
În conformitate cu prevederile Codului Penal german, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală periculoasă, faptă săvârșită pe teritoriul Germaniei.
”Bărbatul a fost reținut și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea recunoașterii mandatului european de arestare. Ulterior, pe numele persoanei în cauză, Curtea de Apel Alba Iulia a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile în vederea predării către autoritățile judiciare germane. Sibianul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, spun cei de la IPJ Sibiu. Foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu