senatorul sibian mircea cazan – ”unde sunt psd-iștii de alta dată?”

Senatorul de Sibiu, Mircea Cazan, spune că Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă au întrecut orice măsură prin incompetența, analfabetismul, minciunile si imaturitatea actualilor ministri PSD și se întreabă cu regret unde sunt PSD-iștii de altă dată.

Iată scrisoarea publică a lui Mircea Cazan:
Constat că pe zi ce trece, ajung să “regret” lipsa PSD-stilor de alta data. Erau comunisti cu scoala si educatie comunistă, stiam că sunt comunisti, stiam că sunt pregătiți la Stefan Gheorghiu, stiam că au carte si în domeniile lor erau profesionisti. Era vechea clasă politică a lui Iliescu, Năstase, Hrebenciuc, Michi Spagă, Ilie Sârbu, Ioan Rus etc. Când au plecat de la putere, ne-am făcut cruce si am zis DOAMNE AJUTĂ!, țara aceasta va merge pe un alt drum, mai bun, European.
A venit noua clasa politică, mai tânără, formată din PSD-istii Victor Ponta, Dan Sova, Nicolaie Bănicioiu, Liviu Pop etc. care erau scoliți de înaintasii lor, de comunistii de dinainte de 1989 si credeam că nu mai pleacă de la guvernare. Au plecat si ne-am făcut din nou cruce sperând la ceva mai bun pentru aceasta țară.
Liviu Nicolaie Dragnea, împreună cu guvernul Dăncilă, au întrecut orice măsură, facându-ne să exclamăm “Unde sunt PSD-istii de altă data”. Incompetența, analfabetismul, minciunile si imaturitatea actualilor ministri PSD te fac să te gândesti că România e pe cale să devină o țară din lumea 3-a.
Dau exemplu, Ministrul turismului, care îsi ascunde lipsa de performanță, jignind, fără să țină cont cine este: presedintele României, parlamentari, presedintele Consilului județean sau primar al unui municipiu.
Imaturitatea politică si atmosfera creată de presedintele lor corupt Liviu Nicolaie Dragnea, îi fac pe unii ministrii să piardă contactul cu lumea reala.
O Românie fără buget,
O Românie fără invesții,
O Românie fără locuri de munca,
O Românie bolnavă fără servicii medicale,
O Românie fără investiții în educație.
O Românie unde Prim-ministrul actual a pierdut alegerile pentru a fi primar într-un orășel cu 11.000 de locuitori,
O Românie unde Presedinta ANAF-ului a picat de cinci ori examenul pentru a fi inspector la o direcție din cadrul ANAF,
O Românie unde Ministrul Apărării s-a sustras de la efectuarea stagiului militar (care era obligatoriu când a terminat el liceul),
O Românie unde Ministrul Sportului a picat de două ori examenul de titularizare pentru a fi profesor de sport
Aceasta este România de astăzi condusă de Dragnea si suita sa de incopetenții.
Si culmea, România, deține si președinția Consiliului Uniunii Europene.

Ultima oră

Comentariul meu