fructe, ciuperci, brânză și mezeluri ”de la noi din sibiu” – în carrefour la shopping city sibiu

Carrefour, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața sibiană, a implementat și dezvoltă cu succes o campanie ce deja se bucură de popularitate crescută în rândul cumpărătorilor. Mai mulți producători din Sibiu aduc produse de cea mai bună calitate la standurile semnalizate prin sloganul ”De la noi din Sibiu”.

Hypermarketul Carrefour din cadrul Shopping City Sibiu își întâmpină de ceva vreme cumpărătorii cu surprize plăcute. Practic în fiecare zi găsiți la raft produse locale ”De la noi din Sibiu”. Standurile producătorilor locali sunt semnalizate corespunzător cu sloganul de mai sus.
VEZI ȘI: Intră în marea gașcă Carrefour de la Sibiu. Se fac angajări!
Programul demarat de Carreforur își propune să susțină fermierii și producătorii locali pe termen lung. Așa se face că în magazin puteți să achiziționați produse care sunt sută la sută Made in Sibiu. Vorbim de o gamă variată de legume, fructe și nu numai.fructe, ciuperci, brânză și mezeluri ”de la noi din sibiu” – în carrefour la shopping city sibiu

Mere și fructe din zona Sibiului
Unul din cele mai apreciate standuri este cu siguranță cel al fructelor din zona Sibiului. Puteți să cumpărați la prețuri bune mere produse în zona Viile Sibiului, Dobârca și zona Cisnădiei. fructe, ciuperci, brânză și mezeluri ”de la noi din sibiu” – în carrefour la shopping city sibiuCumpărătorii sunt mulțumiți și apreciază faptul că pot să cumpere fructe ce sunt cultivate la noi în județ. ”Am văzut că scrie că sunt de la noi din Sibiu. Sincer mă bucur că găsim produse locale în Carrefour. Soția mea mereu îmi zice să iau mere de aici că sunt foarte bune. Facem suc din ele în principal. Prețul este și el unul bun”, ne-a mărturisit Ileșean Dan, un sibian aflat la cumpărături miercuri la prânz în Carrefour la Shopping City Sibiu. Tot de la aceeiași producători în timpul sezonului veți putea achiziționa, pere, prune, piersici, caise, zmeură, mure și afine.

Brânză din Sadu și Bungard
Nu mai este nici un secret că brânză ca cea de la producătorii sibieni nu găsești nicăieri în țară. În Carrefour veți găsi în schimb aceste produse.fructe, ciuperci, brânză și mezeluri ”de la noi din sibiu” – în carrefour la shopping city sibiu Asta pentru că aici există standuri ale unor producători locali din Sadu și Bungard, care oferă diverse sortimente de brânză (de vacă și de oaie) și chiar și produse lactate. fructe, ciuperci, brânză și mezeluri ”de la noi din sibiu” – în carrefour la shopping city sibiuȘi acestea sunt desigur semnalizate cu banere inscripționate cu sloganul ”De la noi din Sibiu”.

Mezeluri, pește și ciuperci din zona Sibiului
Un producător din Poplaca oferă sibienilor ciuperci pleurotus din producția locală. Un altul din localitatea brașoveană Șinca Nouă oferă și el ciuperci champhignon. Un mare producător sibian de mezeluri comercializează tot în zona standurilor ”De la noi din Sibiu”, o gamă variată de produse. fructe, ciuperci, brânză și mezeluri ”de la noi din sibiu” – în carrefour la shopping city sibiuDe asemenea dacă sunteți în căutare de pește proaspăt, ei bine trebuie să știți că păstrăvul vândut la Carrefour este adus de la un fermier din apropierea Sibiului.

Ultima oră

Comentariul meu