accidentul mortal de la dumbrăveni - cei doi morți sunt tată și fiică

Tragedie pe DN14, miercuri seara, în zona Dumbrăveni. Un șofer de 45 de ani și fiica lui, în vârstă de 20 de ani, și-au pierdut viețile pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de o autoutilitară.

Șoferul de 45 de ani se afla în mașină cu soția și cele două fete ale lor, de 20, respectiv 16 ani. Cei patru erau din Sighișoara și se îndreptau spre casă, însă, din nefericire, la Dumbrăveni, s-a întâmplat nenorocirea. Bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de o autoutilitară. Impactul a fost atât de puternic, încât fata de 20 de ani și tatăl ei au murit pe loc.

VEZI AICI VIDEO ȘI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Mama și cealaltă fiică, în vârstă de 16 ani, au suferit răni grave și au necesitat îngrijiri medicale. Femeia a suferit un traumatism toracic, iar tânără un traumatism cranio cerebral, ambele fiind preluate de SAJ și duse la Spitalul din Mediaș.

În urma coliziunii, șoferul autoutilitarei a suferit un traumatism la membrul inferior, fiind și el dus la spital. În cel de-al treilea autoturism implicat nu au fost persoane rănite.

Ultima oră

Comentariul meu