un tânăr din sibiu și-a pus prietenul fără permis la volanul mașinii în ocna sibiului
Foto Arhivă

Doi tineri de 19 ani, ambii din municipiul Sibiu, s-au ales cu dosare penale. Unul din ei i-a încredințat mașina celuilalt, deși știa că acesta nu are permis de conducere. În scurt timp i-a prins poliția.

La data de 6 februarie, în jurul orei 03,00, pe raza orașului Ocna Sibiului, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism deși nu are acest drept. Șoferul era însoțit de către cel care i-a încredințat autovehiculul, tot un sibian în vârstă de 19 ani, care cunoștea faptul că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
’’În cauză, pe numele sibianului care a condus autoturismul, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar pe numele amicului său, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște faptul că nu deține permis de conducere’’, spun cei de la IPJ Sibiu. Foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu