doi oameni și-au pierdut viața în accidentul mortal de la dumbrăveni, din cauza vitezei

Accidentul tragic în care un bărbat și o femeie și-au pierdut viețile s-a petrecut din cauza vitezei neadaptate, spun polițiștii sibieni. De vină ar fi un șofer din Mureș care nu a redus viteza într-o curbă și a pierdut controlul direcției de deplasare.

„Pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer, în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș, care conducea pe sensul Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un barbat în vârstă de 61 de ani, din județul Alba”, trasmit reprezentanții IPJ Sibiu.
În urma impactului, a fost acroșată și mașina din spatele autoturismului condus de șoferul din Mureș.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENT
Accidentul s-a soldat cu șase victime, dintre care două persoane decedate, trei rănite și o persoană care a refuzat transportul la spital.
Șoferul care a produs accidentul a murit pe loc, la fel și o tânără în vârstă de 20 de ani. De asemenea, o fată de 16 ani și o femeie de 45 de ani au suferit răni grave. Toate femeile sunt din Mureș, pasagere în același autoturism. Șoferul autoutilitarei a fost și el rănit și a fost transportat la Spitalul din Mediaș. În cel de-al treilea autoturism implicat nu au fost persoane rănite.
Traficul este deviat pe DJ 142E, Alma – Dumbrăveni.

Ultima oră

Comentariul meu