trei șoferi prinși fără permis la volan în sibiu și orlat – printre ei și o femeie
FOTO - ARHIVĂ

Polițiștii rutieri au întocmit dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis pentru trei șoferi depistați în trafic în perioada 1-3 februarie. Unul era și băut.

Sibiancă prinsă pe Frezorilor
La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 19,30, o sibiancă în vârstă de 29 de ani, a condus un autoturism pe strada Frezorilor din municipiul Sibiu și, pe fondul lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia nu deține permis de conducere.

Unul era și băut pe Calea Dumbrăvii
La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 00,30, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 35 de ani a fost identificat la volan deși nu deține permis de conducere. În plus, la testarea sa alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un ”fecior” depistat în Orlat
La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 05,00, pe raza comunei Orlat, a fost depistat un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în localitatea Poiana Sibiului, care conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Ultima oră

Comentariul meu