Tată inconștient – Și-a pus fiul de 15 ani la volanul unei mașini neînmatriculate
FOTO - Arhivă

Un bărbat de 40 de ani și-a pus băiatul în vârstă de 15 ani să conducă mașina pe DN1. Poliția l-a oprit la Săcel și a descoperit în plus că autoturismul nu era nici înmatriculat.

La data de 1 februarie, în jurul orei 17,00, pe DN 1, în afara localității Săcel, la volanul unui autoturism, polițiștii au identificat un minor în vârstă de 15 ani, din localitatea Gura Râului, care conducea însoțit de tatăl său, în vârstă de 40 de ani. Pe lângă faptul că minorul de deține permis de conducere, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul nu este înmatriculat.
”În cazul fiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar în cazul tatălui, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște faptul că nu deține permis de conducere”, spun cei de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu