sibianca însărcinată care este în comă nu a pierdut copilul. tânăra este victima unui şofer băut
Foto Arhivă

Tânăra însărcinată care a ajuns duminică în comă la spital, după ce a fost rănită într-un accident rutier, nu a pierdut copilul. Medicii spun că este posibil să piardă sarcina, ținând cont de starea ei foarte gravă.

„Nu putem spune că a pierdut sarcina, dar este o posibilitate destul de mare”

Fata de 25 de ani, însărcinată în două luni, care se zbate între viaţă şi moarte în Terapie Intensivă, este posibil să piardă sarcina. Deocamdată, nu a pierdut copilul. Tânăra este în comă şi respiră cu ajutorul aparatelor. „Pacienta este în aceeași stare, ventilată mecanic. (…) Nu s-a intervenit chirurgical. Nu putem spune că a pierdut sarcina. Asta e o posibilitate destul de mare. Am vorbit cu ginecologul. Se poate întâmpla ținând cont de starea ei. Dar e posibil oricând. Sarcina este până în două luni”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă.

Victima unui şofer beat

Tânăra însărcinată împreună cu o fată de 17 ani au ajuns la spital, duminică dimineaţa, după ce un şofer beat a intrat în maşina lor, potrivit Poliţiei. Accidentul s-a produs la intrarea în municipiul Sibiu, în intersecţia dintre DN1 cu strada Doamna Stanca din Şelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu