olguța vasilescu spune că dragnea o să candideze la prezidențiale: sunt șanse mari
FOTO arhivă

Fostul Ministru al Muncii, Olguța Vasilescu, a declarat duminică seară că sunt șanse mari ca Liviu Dragnea să candideze la prezidențiale.

„Sunt șanse mari. Deocamdată nu am luat nicio decizie. Sunt mari pentru că întotdeauna președintele partidului este cel care a reprezentat partidul în bătălia pentru președinție. Dar trebuie să își dorească și dânsul”, a declarat fostul ministru la Muncii, Olguța Vasilescu, la Antena3.
Întrebată ce șanse ar avea, totuși, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, să câștige alegerile, având în vedere că ultimii candidați au pierdut alegerile, Olguța Vasilescu a spus: „Eu nu cred că Mircea Geonă a pierdut alegerile. Am fost în noapte respectivă când s-au numărat voturile. Depinde despre ce discutăm, despre bătălia cu statul paralel pe care trebuuie să o ducem până la capăt sau despre faptul că oameni nu se duc la vot. Atunci haideți să ne predăm toți și să îi lăsăm pe ei să conducă”.
Coaliția PSD-ALDE încă nu a stabilit dacă va avea un candidat unic pentru alegerile prezidențiale de la finalul acestui an.
Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, sâmbătă, întrebat fiind dacă Liviu Dragnea va face la CEx al partidului de duminică un anunț legat de o candidatură la prezidențiale a liderului social-democrat, că pe 15 sau 20 februarie va fi luată o decizie în urma analizei interne.
Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, în urmă cu câteva zile, că se „gândeşte serios” la o candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an.
Referitor la subiect, pe 27 decembrie 2018, Liviu Dragnea a afirmat, întrebat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale, că nu respinge nicio variantă, „nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva”.

Ultima oră

Comentariul meu