miriuță după egalul cu cfr - ’’am jucat cu cea mai bună echipă din românia. ne-am apărat bine’’

Antrenorul principal de la FC Hermannstadt s-a arătat mulțumit cu punctul scos de echipa sa, după 1-1 în deplasarea cu CFR Cluj (VIDEO AICI CU GOLURILE).

„Când am venit la stadion am vrut să intru în stânga (n.r spre vestiarul CFR-ului), dar am luat-o până la urmă în dreapta. Glumesc! Am jucat cu cea mai bună echipă din România, cu cei mai buni jucători. Am făcut o prima repriză excepțională. A doua repriză am avut noroc. Dar în viață, ca antrenor, dacă nu ești norocos, mai bine te lași. Au venit peste noi, au multă calitate, cei mai buni jucători din țară. Băieții mei s-au apărat bine, au făcut ce le-am cerut.
M-am uitat și la meciul FCSB-ului. I-am urmărit pentru că vom juca împotriva lor etapa viitoare. FCSB n-a făcut un joc strălucit azi, dar are jucători de valoare. Azi a fost un meci de acomodare, e primul și pentru ei. Mai avem 4 jocuri foarte grele, noi cu Astra avem cel mai greu program în lupta asta la play-off. Va fi greu, dar sperăm până la final la play-off”, a zis Vasile Miriuță la LookTV după partida de la Cluj. În runda viitoare FC Hermannstadt, joacă pe 11 februarie, în deplasare cu FCSB.

Ultima oră

Comentariul meu