foto - accident la intrare în sibiu produs de un șofer beat - o femeie însărcinată este în comă

Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la intrare în municipiul Sibiu în zona giratoriu de la intersecția cu DN 1 și strada Doamna Stanca din Șelimbăr.

UPDATE – Tânăra în stare gravă
Tânăra ce a fost rănită în accidentul petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică la intersecția DN1 cu Doamna Stanca, a fost operată de urgență. Starea acestea este în continuare critică și este posibil ca ea să piardă sarcina. Detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Este vorba de o coliziune între două autoturisme.foto - accident la intrare în sibiu produs de un șofer beat - o femeie însărcinată este în comă Șoferul care a produs accidentul are 34 de ani și este din Sibiu acesta era băut și a avut o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat. Două tinere, pasagere în autoturismul nevinovat, au fost transportate la spital.foto - accident la intrare în sibiu produs de un șofer beat - o femeie însărcinată este în comă “Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru descarcerarea a două femei, care au necesitat și asistență medicală. Una dintre ele, în vârstă de aproximativ 25 ani este în stare comatoasă. Ea este însărcinată, a fost intubata și transportată la spital de către echipaj Smurd.foto - accident la intrare în sibiu produs de un șofer beat - o femeie însărcinată este în comă Cealaltă este conștientă, policontuzionata, are 17 ani și a fost preluată și transp la spital de către un echipaj Saj” spun cei de la ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu