victorie pentru csu la oradea. sibiul s-a impus categoric
FOTO - CSU Sibiu / Ana Maria Mătușoiu

CSU Sibiu a învins vineri seară în meciul disputat cu campioana CSM Oradea cu 69-83 (14-17, 18-29, 19-18, 18-19), chiar pe terenul bihorenilor. Falker și Philmore au marcat cele mai multe puncte pentru echipa noastră.

Victorie extrem de importantă pentru Hardy&co. Sibienii lui Dan Fleșeriu au reușit să se impună în partida disputată vineri seară în deplasarea de la Oradea. Universitarii au dominat clar meciul și au fost tot timpul la timonă.
Primul sfert a fost oarecum echilibrat, dar CSU a fost la conducere și avea după primele zece minute, un avantaj de trei puncte pe tabelă. Sfertul doi a fost de departe cel mai net în favoarea Sibiului. Falker a fost extraordinar, iar Philmore a fost și el în formă bună, ceea ce ne-a permis să ne distanțăm la 14 puncte pe tabelă, scorul la pauza mare fiind de 32-46.
În ultimele două sferturi s-a mers aproape cap la cap. Oradea a recuperat de câteva ori din diferență, dar CSU a replicat de fiecare dată curajos și eficient.
S-a terminat 69-83, iar CSU obține un succes extrem de important în TOP6, demonstrând practic că merită primul loc în clasamentul campionatului național de baschet masculin.

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:
” A fost un meci în care, indiferent de jocul prestat, rezultatul a contat. Chiar dacă de la ei au lipsit jucători importanți, sunt o echipă valoroasă și periculoasă, iar băieții noștri au trebuit să fie concentrați pe toată durata jocului. O victorie importantă care trebuie să ne de-a energia să creștem și să jucăm bine. Urmează un meci la fel de important și trebuie să dăm maximum nostru pentru a repeta rezultatul”.

CSU:
Cooper 5, Hardy 11, Tamulis 13, Tohatan 12, Pratt 2, Falker 23, Philmore 17.

Etapa viitoare CSU evoluează acasă cu SCM Craiova, sâmbăta viitoare, 9 februarie, de la ora 18:00.

Ultima oră

Comentariul meu