usr îl acuză pe primarul cisnădiei că nu vrea să facă secții de vot în cartierul arhitecților
Sursa foto: Facebook.

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a respins cererea USR prin care se cere suplimentarea secțiilor de vot în Cartierul Arhitecților pe motiv că există deja două desemnate locuitorilor din acest cartier.

USR-iștii îl acuză, menționând că „problema celor două secții de vot din Cartierul Arhitecților nu este rezolvată în acest moment”.
„Avem încredere că domnul Gheorghe Huja nu va ignora necesitățile locuitorilor din Cartierul Arhitecților și va găsi o soluție în acest caz și va ține cont de cererea USR Cisnădie. Secțiile special amenajate din Cisnădie, la care credem că face referire, sunt la 6 km distanță. USR Cisnădie nu poate ignora aproximativ 4000 de cetățeni cu drept de vot și vom apăra drepturile cetățenilor, inclusiv facilitarea dreptului la vot. Vom continua demersul nostru folosind toate căile legale posibile”, transmit reprezentații USR Sibiu.
În luna ianuarie, USR Sibiu a înaintat o cerere către Primăria Cisnădie la solicitarea locuitorilor care se plâng că distanțele dintre secțiile de vot sunt prea mari.

Ultima oră

Comentariul meu